Doorzichtige AirSmile Beugel

Tandartspraktijk Maura van den Winkel in de Pijp in Amsterdam

Als je ontevreden bent over de stand van je tanden, kun je deze bijstellen met een beugel. Naast de bekende slotjesbeugel is er nu een beugel die uitneembaar en nagenoeg onzichtbaar is. De AirSmile-beugel is ideaal als je liever een beugel wilt die je niet ziet.

Wat kan ik verwachten van een doorzichtige AirSmile Beugel behandeling bij Tandartspraktijk Maura van den Winkel?

Stap 1 – Intake

Stap 2 – Afdruk maken met digitale mondscanner of afdruklepel. Je gebit wordt door een afdruksysteem gedigitaliseerd. Met dat digitale bestand worden de gewenste verschuivingen van je tanden gepland en berekend.

Stap 3 – Bespreken 3D digitaal behandelplan. Samen met jou, bekijkt en beoordeelt de tandarts het beoogde eindresultaat, en hoeveel aligners in je gebit nodig zijn om je tanden weer mooi recht te krijgen.

Het aantal aligners bepaalt de soort doorzichtige beugel die je krijgt: een AirSmile-Easy, AirSmile-OneLight, AirSmile-One, AirSmile-Light of AirSmile-Complete. De tandarts legt je dit allemaal duidelijk uit en je krijgt een folder mee naar huis waar alles duidelijk in staat.

Stap 4 – Na je akkoord, worden vanuit het digitale bestand aligners op maat gemaakt.

Stap 5 – Plaatsing eerste aligner

Stap 6 – Periodieke controle en plaatsing van de vervolg-sets. Bij deze esthetische behandeling worden de op maat gemaakte beugels elke maand vervangen door een nieuwe set. Samen met de tandarts bekijk je de resultaten en beoordeel je het verloop. Iedere maand krijg je nieuwe aligners mee, tot het klaar is. Bij sommige mensen is het na 4 maanden klaar, anderen na 20 maanden.

Stap 7 – Als de behandeling helemaal klaar is, wordt een retainer geplaatst, zodat je tanden in de juiste stand blijven staan.*
*Geldt niet voor AirSmile Easy

Als je een afspraak wilt maken, bel dan naar:

020-6769636