Tandarts angst behandeling

Tandartspraktijk Maura van den Winkel in de Pijp in Amsterdam

Bij ons in de praktijk begrijpen we heel goed dat een tandheelkundige behandeling onplezierig kan zijn, of dat je rustig wilt wennen. Bijvoorbeeld doordat je angstig bent geworden voor de tandarts, omdat je in het verleden nare ervaringen hebt gehad.

Bij tandartspraktijk Maura van den Winkel doen we er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Je krijgt duidelijke en rustige uitleg van de tandarts. We nemen alle tijd voor je. Een pauze inlassen om even bij te komen of om vragen te stellen? Geen probleem! Jouw gevoel staat bij ons voorop. Alles om te zorgen dat je de deur uitgaat met een glimlach.

Kom je voor het eerst en heb je angst voor de tandarts? Geef dit vooraf aan als je een afspraak maakt. We kunnen dan bijvoorbeeld wat meer tijd inplannen voor een behandeling. Of we beginnen met een kleine behandeling, zodat je kunt wennen aan de werkwijze. Natuurlijk kun je ook eerst langskomen om je wensen te bespreken. Dan kun je alvast de sfeer proeven in de wachtkamer, en rustig kennismaken.

Wat kan ik verwachten van een tandarts angst behandeling bij Tandartspraktijk Maura van den Winkel?

STAP 1 – Intake – de sfeer proeven, je wensen bespreken, vragen stellen en kennismaken met de tandarts.

STAP 2 – Vind je het prettig bij ons? Dan plannen we een vervolgafspraak in.

STAP 3 – We maken altijd eerst even een praatje als je binnenkomt. Als je je op je gemak voelt en ontspannen bent, bespreken we samen wat we gaan doen. We beginnen met een kleine behandeling, zodat je kunt wennen aan de werkwijze. We nemen rustig de tijd. Een pauze inlassen tussendoor kan altijd.

Als je een afspraak wilt maken, bel dan naar:

020-6769636