Tandarts controle

Tandartspraktijk Maura van den Winkel in de Pijp in Amsterdam

Om je gebit in een uitstekende conditie te houden raden wij het aan je gebit twee keer per jaar te laten controleren tijdens de periodieke tandarts controle.

Wat kan ik verwachten van een tandarts controle bij Tandartspraktijk Maura van den Winkel?

  • De tandarts bekijkt je gebit en onderzoekt nauwkeurig of je tanden, kiezen en tandvlees gezond zijn, of dat er (beginnende) gaatjes of ontstekingen zijn ontstaan. Beginnende gaatjes en ontstekingen die je zelf nog niet met het blote oog kan zien, kan de tandarts al wel ontdekken.
  • Indien nodig, maakt de tandarts röntgenfoto’s. Bijvoorbeeld om te controleren of je vullingen nog helemaal intact zijn.
  • Ook kun je tijdens de controle afspraak eventuele wensen en gebitsklachten doorgeven.
  • Direct na de controle maken we meteen een afspraak voor de volgende reguliere controle. Als de tandarts een gaatje vindt, plannen we een vervolgafspraak in.

Mocht een extra behandeling bij de mondhygiëniste handig zijn, dan kunnen we daar ook meteen een afspraak voor inplannen. Vanzelfsprekend alleen als jij dat zelf ook wilt. Wij adviseren, maar jij bent baas over jouw gebit.

Bij gebitsproblemen waarvoor een uitgebreide behandeling nodig is, maken we een losse vervolgafspraak. Daarin nemen we samen de stappen door van het behandelplan. We houden hierbij vanzelfsprekend altijd rekening met jouw wensen en mogelijkheden.

Als je een afspraak wilt maken, bel dan naar:

020-6769636