Tanden bleken

Tandartspraktijk Maura van den Winkel in de Pijp in Amsterdam

Koffie, thee, frisdranken of rode wijn maar ook roken kan je tanden donker kleuren. Door je tanden te bleken, kan de kleur van je gebit een aantal tinten lichter worden.

Bij Tandartsenpraktijk Maura van den Winkel adviseren we om je tanden thuis te bleken. De concentratie van de ingrediënten is wat lager. Het duurt daardoor wat langer voordat je tanden een lichtere tint krijgen en je moet een bleeksessie vaker herhalen, maar het resultaat blijft langer. Bovendien ervaar je door de lagere concentratie vrijwel geen napijn. Het is gegarandeerd veilig.

Wat kan ik verwachten van een tanden bleken behandeling bij Tandartspraktijk Maura van den Winkel?

STAP 1 – Voordat je start met het bleken van je tanden en kiezen, is het verstandig om je gebit uitgebreid te laten reinigen door een mondhygiënist. Het bleek-resultaat is dan groter.

STAP 2 – De tandarts maakt bleeklepels voor je. Dat zijn mondlepels, speciaal voor jou op maat gemaakt.

STAP 3 – Je krijgt de bleeklepels en bleekgel mee naar huis. Daarmee kun je een aantal weken, een paar uur per dag, je tanden bleken. De mondlepels kun je hergebruiken. Na een aantal weken zie je resultaat.

Je bepaalt zelf wat je mooi vindt, wanneer je tanden voldoende zijn gebleekt. Bij de ene persoon is dat na 3 keer, een ander is dat 7 of 10 keer.

Als je een afspraak wilt maken, bel dan naar:

020-6769636